Presentation

URL:    http://balder.bloggagratis.se
Registrerad:    2009-02-14 18:36
Senast inloggad:    2010-01-08 23:37
Bloggtitel:    Balder
Förnamn:    Balder
Efternamn:   
Län:    Västra Götalands län
Kommun:    Mark
Ort:    Fritsla
Intressen:   

Heeeej!

Jag heter Balder och är en svart Grand Danois kille. Jag såg dagens ljus den 14 december 2008. Här på min blogg kan du läsa vad jag har haft för mig för bus.

Min mamma heter Vilda, eller Star Dane´s Crazy Hazel, och hon e jättefin. Hon och Indra (en blå GD) bor hemma hos Sara som har kennel Grandelux. Hon e bäst säger min matte Petra och det tycker jag oxå.

Mitt kennelnamn är

Grandelux Can´t Buy Me Love, och det namnet fick min matte o husse bestämma själva. De tyckte det passade eftersom man inte kan köpa mig kärlek och det visar de varje dag genom att överösa mig med pussar hela tiden!

Min pappa heter Frippe, eller Grandison´s Fräcke Fredrik, och han har jag träffat när jag bodde hos min mamma. Min matte o husse har inte träffat honom men de tycker att han e en snygg o ståtlig hane!

Vi var nio miniVilda(r) som var redo att flytta den 8/2. Tre grabbar o sex tjejer. Nu bor jag i Fritsla med min matte Petra, husse Thomas, lillmatte Olivia och lillhusse Herman. I familjen ingår oxå två birma katter, Picasso o Dutchess, men dom gillar inte mig riktigt än fast jag inte har gjort dom nåt. Min matte säger att dom e lite kinkiga o svartsjuka på mig men att det nog kommer ordna sig med tiden.

Nu vet ni lite om mig o min familj. Hoppas ni får en trevlig lässtund :)

Balder

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se