Direktlänk till inlägg 15 december 2009

Då har man fyllt 1 år!!! Grattis till mej o alla mina syskon

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!

 

Nu är det verkligen på tiden att uppdatera!

Igår fyllde jag och mina syskon 1 år   

Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . Igår firades jag med sång och kex och grisöron i mängder hehehehe.

 

Men jag tänkte berätta lite om hur hösten har varit.

Hösten kom med allt vad det innebär. jag fick följa med matte och husse ut i skogen och plocka svamp.

Det fanns kantareller i massor och matte hade en förhoppning att jag skulle bli en kantarellhund. Jag var dock mer intresserad av alla gyttjepölar som fanns att bada i hehehehe. Har ju hört att sånt ska va bra för hyn   . Matte var liite orolig att jag skulle skada mig där jag skuttade omkring bland stockar o sten eftersom jag inte är den mest graciösa av hundar....men men det gick ju bra.

 

Hösten har oxå inneburit många skogspromenader med min bästa vän Elvis! Jag äääälskar verkligen honom och han älskar mig men ibland tror jag att han tycker jag e jobbig. Det är klart....första gången jag träffade honom var jag ju mindre än honom. Vägde bara 10 kg och han c:a 20 kg. Nu däremot väger jag 65 kg och matte säger att det är synd om Elvis eftersom han måste känna att det är som att bli överkörd av en ångvält när jag vill busa med honom.

Ibland säger han faktiskt till oxå. För cirka en vecka sen blev han så putt på mig att han nafsade till mig i örat. Ooohhh jisses vad det blödde av det lilla såret. Matte sa att det såg ut som blodbad i hela huset. Hon fick torka överallt, från golv till tak. Ja, ja...men det gick ju bra.

 

Jag måste oxå berätta om när matte hade varit och handlat mat. När hon kom hem hade hon med sig ett JÄTTEBEN till mig. Ett oxmärgben!!!! Jag har aldrig blivit så glad för något i hela mitt liv tror jag. Detta ben vaktade jag och vårdade ömt. Efter jag hade gnagt på det gömde jag det i mina filtar så ingen skulle ta det. Man kan ju inte riktigt lita på katterna   ...hehehehehe. I alla fall så var jag så duktig på att gömma mitt ben med nosen att den blev alldeles blodig. Den fick ju liksom skavsår hahahahaha. Men nu är det inte mycket kvar av det där benet och det lär nog dröja innan jag får ett nytt för det smulade så in i bänken tyckte matte och husse hehehehe. 

 

Japp, det får nog vara allt för denna gången och jag ska säga till matte att hon sliter sig från facebook och blogga lite här emellanåt!!

 

Ha det gott allesammans och God Jul   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Olivia

16 december 2009 21:07

japp det har varit en liten vild höst för balders del man får hoppas att han lugnar ner sig nu, för jag vill inte ha mer uppätna skor och bli nerdreglad så fort man kommer innanför dörren :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Av Balder - 23 april 2009 15:17

Hej hopp på er alla! Igår var jag på valpkurs igen. Det är såååå kul. Jag märkte att nåt va på gång när matte tog fram min påse som vi har med på valpkursen. I den finns min vattenskål, en flaska vatten till mig, godis till mig, bajspåsar och så fika...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se