Direktlänk till inlägg 16 augusti 2009

Jag en knähund!!!

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er...

Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!!

I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;)

Min husse har målat om vårat uthus samtidigt som matte tapetserat om i två rum (och målat lite). Det var ju svårt att välja var man skulle hjälpa till. Det var ju jättekul att hjälpa matte att "plocka" upp tapetresterna, men det var ju samtidigt viktigt att vakta husse när han var på stegen o målade. Hmmm....jag kan ju säga en sak: jag tror inte matte var sääärskilt glad över att få min hjälp. Hon snackade om att det kanske inte var så lämpligt att få i mig tapetklister eller nåt sånt tjafs. Jag har väl ätit betydligt äckligare saker än det. När jag varit med husse så såg jag ut som en Harlequin grandis...så det blev duschen efter det. På tal om duschen. Jag äääälskar numera att duscha. Om min husse eller matte går in i badrummet utan mig krafsar jag på dörren...och om dom har öppet dörren när dom duschar går jag in så att jag får duscha samtidigt :)) jättemyyysigt!!

Jag har varit vid kusten ett par gånger oxå den här sommaren hos min bästis Elvis. Vi badade i havet :))

Sen har jag o matte varit ute i skogen och plockat kantareller. Matte ville få mig att bli en kantarellhund så hon lät mig sniffa på en kantarell och så fick jag massor av godis. Så höll vi på ett tag. Matte skulle få mig att tro att det var jag som hittat dom men jag VET ju att det var hon som hittde dom. Perfekt!! Hon gör jobbet, jag får belöningen. Slutsats: Jag har fått matte att bli en perfekt kantarellletare!!! hehehe.

här kommer lite bilder från i sommar :))
 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

23 augusti 2009 23:00

Hejsan killen=)

Det var ett tag sedan=) Jisses i skruven vad du har vuxit=) vad roligt att se att du blivit en sååå stilig kille*L*. Det spelar nog ingen roll hur stor man är, knä hund kan man alltid vara, skratt...

Vilke härliga sommar bilder... Och tur att du har en så modig far*S* som fick dig att bada, för visst var det ganska härligt ändå*L*

Ha det gott tills nästa gång...

MVH Åsa

http://asanorberg

 
Marina

Marina

31 augusti 2009 01:19

Hej underbar fint foto och så fin hund du har.
Titta in till mig
http://hem.passagen.se/yamahatjej/
Skriv i min gästbok så jag kan återbesöka dig. Här finns mycket att läsa. Vill komma hit igen.
Ha en fin vecka.

http://hem.passagen.se/yamahatjej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Av Balder - 23 april 2009 15:17

Hej hopp på er alla! Igår var jag på valpkurs igen. Det är såååå kul. Jag märkte att nåt va på gång när matte tog fram min påse som vi har med på valpkursen. I den finns min vattenskål, en flaska vatten till mig, godis till mig, bajspåsar och så fika...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se