Direktlänk till inlägg 2 juni 2009

Åka Cab e cooooolt

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!


Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det struntade jag totalt i. Jag åt faktiskt ingenting förrän på kvällen. Matte blev liiiite orolig kan jag säga men hon lyckades hålla sig ifrån att ringa Sara...IGEN....och be om råd. Nåväl, idag har jag varit mycket piggare och jag fick faktiskt åka en sväng i mattes cabriolet. Perfekt när det är så varmt ;)  Kanske inte så trafiksäkert men vi åkte inte så långt hehehe.

Vill bara tacka alla som var med och ordnade på kennelträffen. Sara, Thomas, Yvonne, Ann och Anders (om jag glömt nån så är det inte meningen). Allt var super ;)

...och så en liten extra hälsning till min pappa Frippe som fick mig att doppa mig till slut...jag ser ju upp till dig ju :)


Massa nospussar från Balder!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Pappa hälsar

3 juni 2009 22:24

Vad kul att du ser upp till pappsen. Det är ju så lång tid mellan träffarna.
Kram på er alla.

 
Ingen bild

Tove & Tjabo

7 juni 2009 09:40

Hahaha.... det var en till som inte ville äta. Och DET är konstigt då han är ett riktigt matvrak. Matlusten kom inte tillbaka förrän på tisdagen. Snacka om att de tog ut sig totalt. Men kul hade vi nog allihopa. Nej oh nej, jag är inte ett dugg avundsjuk på er Cab *ler*...

Kram på er!

 
Ingen bild

Zargo och hans gäng!

18 juni 2009 13:50

Hej Hej
Önskar er en riktigt fin Midsommar och en härlig semester! /Tjing

 
Ingen bild

Tove & Tjabo

20 juni 2009 21:56

Halloj! Hoppas midsommaren har varit bra. Skickar en lite sen midsommarhälsning! Kram till er alla!!

 
Frippe har hittat tillbaka!!!!

Frippe har hittat tillbaka!!!!

6 juli 2009 11:49

Halooooooo!!!
Vart har ni tagit vägen!! Vi sknar er.
Hoppas att det var trevligt i midsommar och att ni inte har svimmat av i värmen!!!!
Här hemma är det mulet och grått i dag men vi hoppas att solen kikarfram lite grann emellanåt.
Dom blir nog att vara på sportfältet den här veckan, matte och lill killen.
Han är inte så duktig att gå i koppel bland folk, han ska ju hälsa på allt och alla.
Kram på er....

http://frippe.bloggagratis.se

 
Jane o Zargo

Jane o Zargo

11 juli 2009 08:50

Hej hopp!
Kikade bara förbi lite snabbt. Hoppas ni har en härlig sommar. Det är en strålande morgon här nere i Stockholm men nu börjar molnen stocka sig. Regnet kommer nog lagom tills vi ska ut igen....
Voff på er! /Jane o Zargo

http://zargo.dinstudio.se

 
Pappa är nyfiken!!

Pappa är nyfiken!!

3 augusti 2009 08:44

Men min son,min son vart är du!!???
Du kan ju inte vara ute och åka cab än!!???
Någon ordning får det allt vara. Hur är det med Pappas kille???
Kommer ni upp till Klackberg till helgen??
Jag och Cash kommer att vara där, Nova är också där sen kommer Tjabo & Cola dit med!!
Tjabo är där på Lördagen.
Kram på er...

http://frippe.bloggagratis.se

 
Jane o Zargo

Jane o Zargo

6 augusti 2009 16:43

Hej Hej
Men nu har Balder suttit i den fina bilen väldigt länge tycker vi ..... :-)
Hur mår ni i sommarvärmen? Allt väl?
Kramen från oss! JoZ

http://zargo.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Av Balder - 23 april 2009 15:17

Hej hopp på er alla! Igår var jag på valpkurs igen. Det är såååå kul. Jag märkte att nåt va på gång när matte tog fram min påse som vi har med på valpkursen. I den finns min vattenskål, en flaska vatten till mig, godis till mig, bajspåsar och så fika...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se