Direktlänk till inlägg 1 juni 2009

Valp och kennelträff ! ! ! !

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan!

Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr!

Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på kennelträff! Det betyder att man får träffa alla andra (nästan alla iaf) grandisar från kennel Grandelux plus några andra hundar som var med. Måste bara säga "världens bästa kennel och världens bästa Sara".


Det började på lördagen med att husse o matte hade väldigt sjå med att packa massa saker. Matte gick till och med upp jättetidigt för att baka en kaka! Det packades och stuvades in en massa saker i bilen så jag tänkte att det var bäst att hålla sig framme...man vill ju inte bli kvarglömd heller. När husse o matte tog ut min bädd till bilen blev jag helt tokig. Skulle vi flytta eller...som sagt bäst att hoppa in i bilen så att man inte missar nåt ;)

Sen bar det iväg. Vi åkte jääääättelångt, c.a 45-50 mil! PUST! Tur att vi har AC i bilen det säger jag bara för det var jättevarmt ute. Vi hade givetvis en hel del kissepauser, vattenpauser och sträcka på benenpauser. Vi anlände vid halv sex på kvällen till Krusenbergs Herrgård. Åhhhh, vad det var vackert där :) Vi hade en mysig kväll där även om husse o matte lämnade mig på rummet en stund för att gå och äta, men jag fick ett grisöra att tugga på under tiden så dom e förlåtna ;)

 Jag och husse vid Mälaren


 

Jag och matte framför herrgården


Det var väldigt vackert på herrgården med massa vatten och en fin park att leka i

 

 Jag och husse <3

 Krusenberg Herrgård


Jag kan ju säga att det var skönt med en vilopaus i skuggan efter lek o stoj i värmen


 

Sötnos! ! ! !


 

 Ett vackert träd....vad har det med MIG att göra...matte var igång och tog kort på löpande band hehehehe


Dagen efter var "den stora dagen" när jag skulle få träffa mamma, pappa, syskon och alla andra kennelsläktingar. Vi träffade alla kl 13.00 och så bar det iväg låååångt ut i skogen och där parkerade vi. Sen sa Sara att det bara var en liten promenad på en sådär 200 m ner till en strand....hmmm...Sara, jag tror att du kanske glömde en nolla eller nåt för det kändes som 2000 m. Hahahahaha.

Väl framme blev det ett väldigt tjo och tjimm. Alla hundar ville bada...alla utom jag då. Jag är ingen badkruka men man kan väl säga att jag är en försiktig kille som tar det säkra före det osäkra. Alla mina syskon hoppade i plurret och dom stora hundarna oxå...men kvar stod jag på strandkanten och tittade med längtande blick ut över alla som hade så roligt. Om jag bara inte hade varit en sån fegis :( men jag hade ju aldrig träffat en sån stor samling med hundar. Det var minst 20 grandisar och säkert mellan 7-10 hundar av annan ras. Sen är jag ju inte heller så van vid att träffa så stora hundar. Jag är van att alltid vara störst och DÅ är jag minsann inte rädd ;)

Här har vi precis kommit fram till sjön :)


ehhmmm...som ni ser så står jag där och kollar in alla badbrudar ;)


En salig blandning av människor och stora och små hundar

 

 Husse försöker övertala mig att bada lite...ja,ja...tassarna kan jag väl doppa


 Här är jag och min mamma Vilda på kort


Min mamma igen

 

 Två moppsar som badar och leker!

Här är en hund i lagom storlek för mig hehehehe

Ska jag våga gå i nu då????

....till knäna då...

...eller kanske inte....

Men då hände nåt...min pappa kom...och då vågade jag faktiskt bada lte mer...jag hälsade givetvis på brorsan Cash oxå men han var inte still en sekund så det var lite svårt ;)

Är det så här man ska göra pappa?

En nospuss :)

Här är jag, pappa och mamma på bild...kan hända att det är Cash som står och pussar på vår mamma...lite svårt att se hehehe...vi är ju ganska lika allihopa ;)


Ja vi hade i alla fall en underbar dag i solen med massa god mat, tipspromenad och fika. Tack så mycket allihop för att vi fick en sån härlig dag tillsammans.


Här kommer två bilder från hemresan oxå...ni kanske minns att jag sa att matte ska fota hele tiden...hehehe...det är iaf rastplatsen vid Braehus vid Vättern...man kan se Visingsö i bakgrunden.

 


Hej då på er alla och massor av nospussar, kärleksbett och kramisar

Balder


P.S Tjabo...hoppas att jag vågar leka lite mer med dig nästa gång vi träffas ;) 
ANNONS
 
Pappa

Pappa

1 juni 2009 23:32

Haloj på dig!!!
Hoppas att resan hem gick bra och att det inte vart för varmt åt dig.
Var roligt att jag kan komma och ge dig lite mod att bada, du ska veta att jag är en badkruka själv och badar inte så gärna om inte matte är i vattnet.
På vägen hem så somnade Cash och han sov hela vägen hem nästan, matte stannade så att vi fick en liten bensträckare och kisspaus sen in i bilen igen och han somnade på 2 röda.
Kramen på dig....

http://frippe.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syran NOVA

2 juni 2009 15:59

Kul att ni kom upp till oss det var roligt att se och träffa dig.(Er)

 
Ingen bild

Till Nova från Balder

2 juni 2009 18:41

jättekul att träffa er oxå :) Jag tyckte nästan lite för bra om dig Nova, och syrran Cola sa matte...jag fattar ingenting... ;)
Matte o husse tackar så mycket för att ni hjälpte Sara fixa så bra

ha det gott så hoppas vi att vi träffas snart igen :)
Kramar Balder

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 23 april 2009 15:17

Hej hopp på er alla! Igår var jag på valpkurs igen. Det är såååå kul. Jag märkte att nåt va på gång när matte tog fram min påse som vi har med på valpkursen. I den finns min vattenskål, en flaska vatten till mig, godis till mig, bajspåsar och så fika...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se