Direktlänk till inlägg 9 april 2009

Glad Påsk

Av Balder - 9 april 2009 08:50

Oj!!! Nu var det längesedan min matte skrev här. Vi har haft lite att pyssla med. Det är ju så på vårkanten ;)

Min matte har inte heller antagit utmaningen hon fick av min pappa och brorsan Cash och min andra bror Tjabo. Min matte säger nämligen att hon inte har nån att skicka vidare till förutom dom som redan skickat till henne :( Det tycker jag e lite dåligt av henne men, men.


Här rullar livet på som vanligt. Vägde 27 kg i söndags och jag är 61 cm i manken. Klumpig som bara den tycker min matte o husse. Jag älskar att leka dragkamp oxå. Jag brukar komma med en favoritleksak och visa den för nån av människorna och om dom ignorerar mig hämtar jag en ny som kanske faller dom bättre i smaken ;) Igår när matte städade ville jag leka...som vanligt...och när inte matte var intresserad försökte jag ta dammtrasan istället. Den hade funkat jättebra som dragredskap men matte gillade inte idén så hon tog fram en av mina leksaker istället och så lekte vi en stund. Det var KUUUUUL!!!


Här hemma längtar vi efter påsken. Jag hoppas att jag får massa godis, helst grisöron då, SMASKENS!!! Idag tänte jag åka till blåkulla förresten. Jag är ju ingen svart katt men jag är ju en svart HUND....det måste väl gå lika bra ;)

Här kommer lite kort på mig som påskkärring


 
ANNONS
 
Pappa & bror

Pappa & bror

9 april 2009 13:00

Det är bara vi som tassar in och önskar er en riktigt GLAD PÅSK och hoppas att du kommer upp på kvasten och att du kommer hem igen, vi vill ju läsa mer om dig och dina hyss.
Kramar från pappa till sin son..

http://frippe.bloggagratis.se

 
JoZ

JoZ

9 april 2009 13:12

Det var den sötaste påskkärringen jag sett på länge..... :-)
Glad Påsk på er! Kram JoZ

http://zargo.dinstudio.se

 
Ingen bild

Tove & Tjabo

11 april 2009 08:06

Att det kan finnas så söta påskkärringar :) En riktigt Glad Påsk önskar vi er alla! Kram från oss!

 
Åsa

Åsa

11 april 2009 20:05

Hejsan svejsan...

Vill passa på och önska er alla en riktigt glas påst:)

Det var ett tag sedan man var här inne och tassade:) Men så stor och ståtlig han har blivit, jösses vad dom växer fort:)

Ha det gott

MVH Åsa

http://asanorberg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jane o Zargo

17 april 2009 12:18

Men kära nån, missade den lilla påsk kärringen avfärden till blåkulla. Fast en sådan där lite söt påskkärring vill man gärna ha hemma, eller hur :-)
Trevlig Helg till er alla! Kram från Zargo och Jane

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se