Direktlänk till inlägg 1 april 2009

Städhjälp

Av Balder - 1 april 2009 15:16

Hej

Idag har jag hjälpt matte att städa lite ;) Nä, inte precis...jag brukar mest vara i vägen och ta dammtrasor, jaga golvmoppar och annat kul. Fattar inte varför men matte ska alltid ta ut min bädd och vädra min filt. Det gillar inte jag för jag är rädd att nån snor dom. Sist la ju Picasso, min kattbror, beslag på den och då skällde jag ju på honom och det sket han i fullständigt!!! Så nu när matte tog ut mina grejer på altanen tyckte jag det var bäst att följa med och vakta dom så ingen kunde ta dom. Så det så!!!

Det har varit helt underbart väder med sol och värme. Det blåser inte heller så jag har legat ute i solen en hel del och bara gottat mig...jag har jagat katterna i trädgården oxå, men säg inget till matte för då blir hon ju så arg. Kan inte hjälpa´t...det är ju så kul och vårkänslorna riktigt spritter i mig :) ;)

filt

Här vaktar jag min filt...och så håller jag koll på damm-moppen

filt

Ingen här va som försöker ta min filt????

Ha!!!! Kom an bara!!! Ta min bädd och jag biter dig!!!


altan

Det här är MITT revir


Hej då på er så länge....Vi ses ;)


Balder Bus

 
ANNONS
 
JoZ

JoZ

1 april 2009 16:39

Hej hopp från kusin Zargo
Vilken ruggigt fin filt du har Balder :-)
Visst är det skönt i solen. Matte lägger ut en filt ibland på altanen som jag brukar ligga och sola på och vaktar så ingen går in till oss..... ;-)
Må så gott /Hälsar Zargo

http://zargo.dinstudio.se

 
Ingen bild

Tove & Tjabo

3 april 2009 07:29

Heja brorsan! Det är rätta takter!! Jag är precis likadan :) Vårkänslor kan man inte göra något åt!! Ha det så gott!!

 
Ingen bild

Tove & Tjabo

3 april 2009 07:45

Har skickat en utmaning till er!

 
Frippe & Cash

Frippe & Cash

6 april 2009 17:16

Hej på dig broder!
Hur är det med er där nere, här uppe är det bara fint, hörde att matte sa något om att jag ska få träffa syrran "Iza" någon dag, det blir skoj!
Kramen på er...

http://frippe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se