Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Balansträning!

Av Balder - 30 mars 2009 15:32

Hej halloj!

I lördags var jag på valpkurs. Vi övade balans och höjdträning. Det är visst viktigt att ha kroppskontroll och känna till hur kroppen beter sig på olika underlag osv.

Vädret var verkligen jättedåligt. Det regnade och sen haglade det och sen kom solen en liiiiten stund och till sist kom en isande vind och snö :(

Vi frös allihop och underlagen som vi skulleklättra på var våta och hala.

Vi fick börja med att gå på en stenmur...det gick ganska bra. Eftersom jag är så stor och lite klumpig behövde jag inte gå så långt. Det var nästan mest farligt för mattar och hussar för dom mossiga stenarna var som såpa.

Efter det så fick vi klättra på högar med stockar. Dom små hundarna var hur skickliga som helst...men jag var ganska ok oxå ;)

Här klättrar jag o husse

Här klättrar jag och husse...det är liiite läskigt men jag tog det MYCKET försiktigt.

jag ser förvånad ut

Jag ser lite osäker ut men den där Jack Russseln sprang upp o ner hur många gånger som helst

dvärgpinscher

Här har ni en dvärgpinscher på ett år...han var oxå snabb

valp

Ytterligare en kompis från kursen...


triton

Här är min kompis Triton. Han är en dvärgspetz av nåt slag. Hur söt som helst tycker matte. Vi smakade på varandras godis när vi fikade ;)

Här får han godis efter att ha klättrat upp på en sten.

Triton

Triton igen...matte kunde inte sluta fota honom...fast hon tycker att jag är finast i alla fall :)'

milton

Här har vi Milton som klättrar på en fikabänk...det fixade inte jag...jag hade tröttnat vid det laget på att klättra och så var det sviiiinkallt!!!

rambo

Här har vi Rambo. Han e en kille med mycket energi kan jag lova :)

husse o jag

Här väntar jag bara på att få åka hem. Jag var helt slut när jag kom hem, pust!!!!


Idag var det vägning igen. 25 kg! Matte ska nog mäta manken ikväll om hon klarar det. Jag brukar inte vara så medgörlig då, hehehe


Kramisar o nospussar

Balder


 
ANNONS
 
Ingen bild

Frippe & Cash

31 mars 2009 07:28

Men vilken lördag du haft det. Men vi saknade er på träffen/promenaden på söndagen.
Vi ligger på samma vikt du och jag, så vi är nog bra lika vi två.
Kramen på er....

 
Pappa & Broder

Pappa & Broder

1 april 2009 09:54

Hej hopp på er..
Nu har ni en utmaning att hämta hos oss..
Kramen från oss..

http://frippe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se