Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

Våfflor <3

Av Balder - 26 mars 2009 13:53

Hej

Igår var det våffeldagen. Det firade människorna genom att baka våfflor. Husses mamma var här med Elvis oxå. Vi busade så mycket att vi båda blev helt färdiga. Det bakades som sagt en hel del våfflor och eftersom alla tycker om det fick matte stå vid våffeljärnet en bra stund. Hon stekte o stekte och alla åt och åt...När dom andra var mätta fanns det faktiskt två våfflor kvar och då fick jag o Elvis dela på dom. MUMS!!!


Annars har det väl inte hänt så mycket nytt. Jag har ju varit lite svår med maten, men nu äter jag med god aptit. På morgonen får jag av husse 5 dl foder som varit blötlagt i c:a 5 min och över detta får jag en äggula. Det tar inte lång tid kan jag lova innan maten är slut. Vid lunch får jag samma foder men nu med filmjölk. Smaskens :)  Och till kvällsmat blir det samma foder men med matolja. Hoppas att jag aldrig tröttnar på detta för det är såååå gott. Matte o husse blir ju lite oroliga oxå när jag inte äter så bra så nu borde dom väl lugna ner sig lite ;)


Nu ska vi nog gå ut en liten sväng så ha det bra....


Kramar Balder

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cash

27 mars 2009 06:49

Lyllos dig som fick våfflor!!!
Jag blir lämnad här när matte och pappa åker till St.holm på utställning. Hälsa matte att hon kan ju åka och titta på pappa där, så får hon se och träffa pappa Frippe och matte.
Kramelikram på er...

 
Ingen bild

Tove & Tjabo

30 mars 2009 08:28

Oj, vad sugen jag blev på våfflor. Det får nog bli det till middag ikväll tror jag! Skönt att höra att Balder tycker att maten är mumsigare nu. Här hemma är det lite dåligt i magen, men aptiten är det då inte fel på. Ha det så gott!
Kram från oss!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se