Direktlänk till inlägg 24 mars 2009

Halloj!

Av Balder - 24 mars 2009 16:00

Idag kom matte hem från sitt jobb vid åtta på morgonen. Vi gick och lade oss nästan med en gång men först gav jag henne massa pussar. Jag äääälskar henne...och dom andra oxå såklart ;) Tror nog att hon älskar mig med. Det märks ju ganska så tydligt om man säger så :) Vi myste lite innan vi somnade. Sen vaknade jag vid halv tolv. Detta uppskattade inte matte kan jag säga...det är som att väcka dagarbetare vid tre på natten. Men jag var tvungen att komma ut...och måste man så måste man. Efter det så fick jag lite torrfoder så att jag skulle kunna sova en stund till. Man ska väl inte göra så men jag har ju varit lite kinkig med maten så hon tyckte inte det kunde skada. Mådde illa i morse med förresten... :( kanske för att det hade gått för långt mellan måltiderna.

Matte ringde ju Sara och ventilerade lite matproblem och vi fick lite tips som att maten inte skulle dra i vatten så länge och att eventuellt hälla i lite matolja för att reta smaklökarna. Nu hade inte min matte nån vanlig matolja hemma, bara olivolja, så hon tog en äggula i maten istället. Mattes svärmor brukar ge Elvis det i sin mat och det ska visst va bra för pälsen. Matte får kolla med Sara att det är okej...Jag gillade det i alla fall skarpt och åt upp maten i ett nafs. 5 dl som legat i vatten 10 minuter med en äggula...mmmmm....rena gourmetmiddagen!!!


Vi sov sen till tjugo över ett...Då var jag verkligen piggelin!!! Det var inte matte.... Jag busade och bet i hennes fötter, byxor...ja, överallt där jag kom åt. Då fick matte nog och tog ut mig på en liten promenad. Hon tyckte att jag behövde få ut lite energi. Det blev ju den vanliga turen till husses jobb. Det är lagom långt. Tar normalt fem minuter, men vi gick liiiite längre så det tog kanske tio minuter :) Det var så roligt. Massa folk och hundar att titta på. Jag skällde lite oxå...man får ju visa vem som bestämmer i den här byn ;) Jag drog inte så mycket i kopplet heller och när matte sa stanna så ställde jag mig så fint vid hennes sida (lite träning inför Norge-resan) Kan ju säga att det funkade på mig att gå den där promenaden för nu sover jag i soffan, hehehe


Tänkte bara skriva oxå att matte mätte manken igår och jag var 57 cm hög :)

Tjenixen ;)

Balder


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se