Direktlänk till inlägg 23 mars 2009

Soooool :)

Av Balder - 23 mars 2009 11:46

Hej!


Igår var jag lite krasslig :( Jag väckte matte o husse med att kräkas en stor hög på golvet. Efter det gick jag ut en kort sväng, men jag ville inte äta. Sen gick jag och lade mig igen... Efter ett par timmar vaknade jag igen och kräktes, men nu fanns det inte så mycket i magen. Sen var jag ganska så hängig på förmiddagen. Åt lite vid halv tolv, sen sov jag en stund till. Efter den tuppluren mådde jag faktiskt bättre. Jag åt lite till sen ville jag busa ;)

Matte tror att det kanske blev för mycket för mig på lördagen med både valpkurs och sen kalas där jag träffade Elvis och en stor Leonberger vid namn Sauron. Jag blev först lite rädd för honom för han var ju så stor, men han va jättesnäll :) Det var ju mest jag o Elvis som lekte för Sauron har inte samma energi som Elvis...det har nog ingen ;) hehehe. När jag kom hem från kalaset gick jag bums och lade mig och sov i flera timmar så det blev ett sent kvällsmål för mig...efter det så blev jag som sagt lite krasslig :(

När jag hade repat mig ville jag gå ut en liten sväng. Vädret var jättehärligt med massa sol. Husse ville kolla på skidskytte så det fick bli matte som fick följa med. Olivias (lillmatte alltså) kille följde med på promenaden för hon skulle duscha, men det gick ju bra. Ken-Alex fick hålla i kopplet och jag tyckte att han skötte sig ganska bra ;) Matte tyckte att jag skötte mig bra oxå. Gick för det mesta fint, men vi behöver träna lite på att inte dra i kopplet...hmmm...

Efter den lilla turen var det så dags för vägning och kloklippning. Jag väger nu 22 kg, mankhöjden ska matte försöka mäta idag om det går hehehe. Kloklippningen gick sådär. Båda framtassarna är i alla fall klippta men det gick åt MYCKET godis. Matte använder nu Royal Canin´s foder som godis till mig och jag tycker att det är såååå gott. Vi fick ju med en liten påse av det när dom hämtade mig hos Sara så det är ju bra att det kommer till användning, eller hur?

Idag skulle jag oxå trilskas med maten. Ville inte äta alls mycket, inte ens när matte o husse försökte mata mig. Sen skulle vi gå ut o hämta tidningen som vi brukar (jag är ju förste tidningsbäraren) men då låg det en kräkhög vid postlådorna och då var det ju inte så intressant med tidningen. Det är ju jättekul att lukta på sådana där högar....och kanske slicka lite oxå. Matte säger att det inte är konstigt om jag blir magsjuk eftersom jag bara inte kan låta bli sånt där äckligt. Brukar ju utforska kattlådan hemma om jag får tillfälle och på trädgården finns det gott om harbajs, mums!!!

Nä, nu är det nog tyvärr dags för mig att klippa klorna på baktassarna. Vi hörs om jag överlever den pärsen ;)


Ha det gott allihop <3

Balder

 
ANNONS
 
JoZ

JoZ

23 mars 2009 20:47

oj oj då, det var en riktig bajs och kräkhistoria. Hoppas Balder kryar på sig igen. Första gången Zargo kräktes vaknade jag av ngt konstigt ljud och trodde han höll på att kvävas så jag gjorde haimlichmanöver på den lille stackaren. Sen kräktes han och så var det bra med det. KryaPåDigKram från "kusin" Zargo till Balder!!

http://zargo.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se