Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

Valpkurs

Av Balder - 21 mars 2009 16:03

Tjenixen på er igen...


Idag har vi varit på valpkurs! Det fanns åtta hundar med på kursen men vi fick inte ens nosa på varandra :(  Det fanns ju ingen lika snygg som mej men matte tyckte att det fanns några riktigt söta minihundar, en dvärgpinscher och en dvärgspetz av nåt slag. Ingen mer Grand Danois var med på kursen...


Vi fick börja med att gå en liten sträcka på led utan att gå om nån. Detta var för att vi skulle kuna ta in varandras lukter. Sen fikade vi lite och det var svårt att inte hälsa på dom andra tyckte jag. Jag hade ju så gärna velat leka lite... Efter fikat fick två hundar åt gången gå runt och lukta på dom andra hundarnas filtar, leksaker, vattenskålar m.m Under tiden övade dom andra på att "gå fint" alltså att inte dra i kopplet. Om man drog i kopplet stannade matte och backade så att man var tvungen att titta på henne och sen byta håll. Då fick man godis :) Vi fick oxå träna på att sitta, men det kan jag ju redan, och sen fick vi träna på att sitta kvar medan matte eller husse backade. å fick man oxå godis om man klarade det :)

Till sist hade vi spårträning. Matte o husse la ut ett spår med godis på c:a tre meter och sen skulle vi följa det. Först fattade jag ingenting, men andra gången gick det lite bättre. Jag var ju jättetrött vid det laget så godiset lockade inte så mycket kan jag ju säga...


I bilen hem somnade jag som en stock och när vi kom hem orkade jag knappt äta. Matte tog lite bilder när vi kom hem...bl.a på Picasso som satt på staketet i buskarna. Han ser ut som en uggla hehehehe. Tycker väl att han sitter säkert där så att jag inte kommer åt honom.

Men nu så har jag samlat nya krafter för jag ska på kalas och får nog busa lite med Elvis. Kul att man får hälsa o leka med nån hund idag ;)


Tack o hej leverpastej

Balder

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se