Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

I vårsolens glans!

Av Balder - 17 mars 2009 12:42

Tjena på er!

Nu har jag väckt matte efter att hon haft en tuff natt på sitt jobb ;) Man kan ju bara inte sova hur länge som helst ;) hehehehe. Nä, kvart över tolv fick det vara nog så jag väckte henne med ett litet skall. Matte har nog fått tre timmars sömn. Jag var ju tvungen att gå ut vet ni. Kan ju inte hålla mig hur länge som helst. Då tog matte fram kameran eftersom den har varit på rymmen. Fick ju passa på att fota mig lite i vårsolens glans. Snödropparna har kommit fram så jag var ju tvungen att nosa på dom. Jag gick där och njöt i vårvärmen när grannens rottweiler fick vittring på mig. Han rusade mot mig och skällde och hade sig. Som tur var var han kopplad men man kan ju inte lita på sånt där så jag rusade mot dörren och ville in. Ja, ja hoppas han har gått in tills jag ska gå ut nästa gång.


Vet ni att jag har fått ett arbete här i familjen. Jag är minsann första tidningshämtare :) Jag brukar få gå och hämta tidningen på morgonen med husse och jag bär den såååååååå fint :) Ingen kan göra det bättre!!! Jag har äntligen kommit över skräcken att gå nerför trappan oxå. Inga problem alls längre...men jag får ju inte springa i den upp o ner eftersom det inte är så nyttigt för min kropp. Kan ju bli utsliten innan jag hinner fylla 2 :/


Får väl oxå berätta att mitt nya gosedjur, grisen, har gått ett sorgligt öde till mötes. Han har ett stort köttsår på sitt ena ben och vit stoppning väller ut å nu får jag inte leka med honom mer. Kanske kan min sjuksköterska till matte amputera benet på honom så att jag kan tugga lite till.

Idag är det som sagt valpkurs-start, men jag får ju inte följa med. Husse o matte kanske lär sig lite om hur man som hund vill ha det på den där kursen....alltid få sova i sängen...om jag kommer först till soffan är den min...fri tillgång till grisöron...att jag får beröm o godis när jag gräver ur mattes blommkruka.... ;) heheheheh. Hoppas kan man ju alltid!


Sen till sist undrar matte om vad man behöver ha med sig på utställningar. Nåt bra litet tips tas tacksamt emot. Behöver man nåt speciellt koppel???


Vårpussar på er alla

Balder

 
ANNONS
 
JoZ

JoZ

17 mars 2009 13:37

Hej Hej
Vilka fina snödroppar som redan har kikat fram hos er. Vårkänslorna kommer krypande när man ser dem..... :-)
Tjingeling JoZ

http://zargo.dinstudio.se

 
Pappa & Bror med Matte

Pappa & Bror med Matte

17 mars 2009 16:25

Visst är det skönt när vår värmen kommer!!!
Jaha så din matte fick sova till halv tolv!!!
Jag väckte ju min halv tio, då tyckte jag att hon sovit färdigt.
Angående koppel till utställningen så tror jag att du ska ha ett tunnare men jag inte att det har så speciell betydelse när dom är så små.
Gratängen var god.
Tänk vad lika dom är dessa små, både till sätt och utseende.
Jag vill oxå att snödropparna ska komma här med!!!!!!!!
Kramar och nos pussar från pappa och broder!!!

http://frippe.bloggagratis.se

 
Stella m matte

Stella m matte

17 mars 2009 21:51

Hittade hit via Sigges sida, du var mig en söt "liten" valp, duktig är du också, bära tidningen vid så ung ålder, jag är imponerad!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tove & Tjabo

20 mars 2009 09:59

Tjenare brorsan! Hoppas att valpkursen gick bra! jag ska börja den 8:e april. Och det ska bli så spännande. Vi är äntligen lite lediga och matte ska testa lite klickerträning på mig i helgen. HAHA.. hon kan nog bara drömma om att jag ska lyssna till det. Mutor med godisar fungerar inte lika bra längre. Det finns ju så mycket annat som är SÅ mycket roligare. Lyssna, vad är det???? Ha en riktigt skön helg!
Kram från oss!!

 
Frippe & Cash

Frippe & Cash

21 mars 2009 08:13

Hej på er!!
Jag kikar in och önskar er trevlig helg på er.
Hur är det med er? Är det jobb i helgen eller är du på lediga sidan!
Kram på er...

http://frippe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se