Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

13 veckor nu då ;)

Av Balder - 16 mars 2009 12:19

Hej!


Nu har inte min matte skrivit på jättelänge, men hon har jobbat igen och är som sagt som en zombie under tiden och några dagar efter. Som tur är har min husse och lillhusse lekt med mig. Ja, vad har hänt här hemma då?? Det har väl rullat på i vanlig ordning. Fått klorna klippta, blivit vägd 19,8 kg och mankhöjden var c:a 52 cm. Igår var jag i Kinna en sväng och hälsade på hos min husses farmor. Hon tyckte att jag var snygg ;)

Imorgon ska husse o matte börja på valpkurs men jag får inte följa med första gången :( dom ska ha teori. På lördag får jag däremot följa med, det ska bli roligt!!! Min matte var inne och kollade på min pappas o brollans blogg och såg att Cash har börjat öva inför utställningen. Det behöver jag oxå göra men min matte kan inget om sånt så det lär ju bli svårt att träna då hahahahaha. Ja, ja det går som det går där uppe. Det roligaste kommer att bli att få träffa alla, och sen kommer jag ju att lära mig hur man gör där och då kan vi ju mer till nästa gång ;) 


Kramisar på er

Balder

 
ANNONS
 
Frippe & Cash

Frippe & Cash

16 mars 2009 13:26

Näää jag fattar inte heller det!!! Klart att vi är snyggast!!!!!
Jag tycker att det är s**t tråkigt att träna, det är matte som håller på hela tiden och muttrar om att pappa är/var mycket lättare att hålla på med. Nu har hon pratat med Iza´s matte och ska ha med sig henne på utställningen i Avesta den 18 April. Så vi ska träna ihop säger hon!!!!
Kram på er och så får vi ju hoppas att du är som pappa att ställa då!!!

http://frippe.bloggagratis.se

 
JoZ

JoZ

16 mars 2009 19:43

Hej Balder
Min matte vet egentligen inte heller hur man tränar inför utställningar. Vi har fått lite hjälp av mattes lillasyster, Lina som har Kennel Sangilak, hon har ställt sina hundar mycket. Matte och jag har lite träning periodvis, ibland mer ibland mindre. Jag tror hon går och laddar inför imorgon - hon steker köttbullar. När vi utställningsträning blir det alltid lite extra gott belöningsgodis till mig. Kram till er Hälsar Zargo

http://zargo.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se