Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Rumsren!!!

Av Balder - 24 februari 2009 08:59

Halloj!

Ja, ska bara berätta att det blev tortyrkammaren (duschen) sen som jag pratade om i förra inlägget. Min pappa o bror talade om för mig att det var det som väntade mig. Jag försökte fly men jag hade inte en chans, sen var det inte sååå farligt. Värre att klippa klorna i så fall. Men jag hoppas att det dröjer till nästa gång ;) får väl försöka hålla mig ren!

Min matte tycker att jag har blivit jättebusig nu. jag har nämligen hittat hennes stora blomkruka som står på golvet, hehe. Jag brukar gå dit när ingen ser och käka lite jord, och sen sprider jag ut det på hela golvet hihi skoj, skoj!!! Det tycker inte matte då förstås, hon blir ganska sur men det brukar gå över rätt snabbt om jag fjäskar för henne ;) Jag har även börjat gå o hämta skor. Min matte har tyckt att jag varit såååå duktig som låtit bli skorna. Ja, jag har ju varit o nosat på dom förut, men då har matte sagt neeeej och då har jag låtit bli dom. Man kan ju inte göra allt bus på en gång, man måste ju portionera ut buset så att hon inte tröttnar på mig...fast det är nog ingen risk att hon gör hehehe, jag e ju såååå söt!

Elvis kom o hälsade på igår oxå. Det var lika kul som vanligt tyckte jag, men Elvis var inte riktigt på humör. Jag förstod sen var det var. Han mådde nämligen illa. Han har nämligen en förmåga att äta på allt. Även sånt som hundar INTE ska äta. Han kräktes en stor hög ute på gården. Min matte vill inte ens tala om vad jag gjorde då, men jag kan ju bara säga att det var nära att hon kräktes oxå. Hon klöktes o hulkade hur många gånger som helst. Fattar inte vad det e med henne. Vi hundar gillar ju äckliga saker det får hon ju förstå!!!!

Vill ju oxå berätta att jag e så gott som rumsren nuförtiden ;) Matte e så stolt!!! Jag går till dörren varje gång det e dags. Ja, jag kan ju säga att jag inte har haft nåt val heller för matte har varit helt galen med att bära ut mig i tid o otid. Om man inte blir rumsren efter en sån behandling blir man väl det aldrig, hehehe!

Nä, nu ska jag o matte snart gå en liten promenad o hälsa på husse på jobbet.

Ha det gott :) <3

 
 
Frippe

Frippe

24 februari 2009 09:34

Men vilken duktig kille du är, men jag vet vad du talar om, man har ju lixom inget val.
Vilken snygging du är då.
Nä, men jag kan ju bara gissa att det blir fullrulle så matte får väl ta undan mig så att dom små kan leka och jag får passa på att sova en stund, det blir ju inte så lång vila som tidigare längre.
Kramen på er...

http://frippe.bloggagratis.se

 
Sandra

Sandra

24 februari 2009 13:48

Hej hej! Vilken snygging ni har fått! Och va duktig han e som redan går till dörren när han vill kissa :) Det är jag som har "storebror" Bronco från b-kullen. Får man lägga in en länk till er från min sida?
Ha det bra!
Kram Sandra

http://bronco.zoomin.se

 
JoZ

JoZ

24 februari 2009 20:29

Inte illa att vara så duktig med kisseriet.... :-D vad duktigt!!!
Kramis från JoZ

http://zargo.dinstudio.se

 
Sandra

Sandra

25 februari 2009 16:09

Hej igen! Ja de växer fort de små vildarna. Man märker inte direkt att det blir nån skillnad men helt plötsligt inser man att ens lilla skrutt faktiskt är ganska stor :) Självklart kan ni länka tillbaka!
Kram Sandra

http://bronco.zoomin.se

 
åsa

åsa

26 februari 2009 18:00

Hejsan:)

Som du har vuxit när man tittar på korten:) Och stiligare för varje kort man ser på dig... Mina vovar kan nog hålla med dig om att det här med kloklippning inte är deras favorit sak heller... Det blir också en liten kamp men jag vinner den:)... Det är sååå roligt att läsa om dina små hyss. Du är en duktig kille.

Lycka till och ha det gott.

Kram Åsa

http://asanorberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Balder - 8 januari 2010 22:28

Tjena!   Hej på er. Jag måste berätta att jag är en stor kille nu. Jag har börjat lyfta på benet när jag är ute och kissar. Och på promenaderna ska jag kissa på ALLA ställen som andra hundar har kissat på.Det började med att jag bara lyfte ena ta...

Av Balder - 15 december 2009 19:17

Hej!!!!   Nu är det verkligen på tiden att uppdatera! Igår fyllde jag och mina syskon 1 år    Matte och husse berättade för mig hur glada dom blev när dom fick veta att min mamma Vilda hade fått små bebisar och hur dom längtade efter mig  . I...

Av Balder - 16 augusti 2009 14:04

Hej på er... Om ni undrar vart jag tagit vägen så har jag bara en sak att säga: lat matte!! I sommar har vi faktiskt bara varit hemma i vårat hus. Jag har spelat en del fotboll förstås när det varit bra väder ;) Min husse har målat om vårat uthus sam...

Av Balder - 2 juni 2009 19:17

Halloj allihopa!   Kan bara säga att igår var jag jääääättetrött! Inte så konstigt efter att ha åkt så långt och träffat så många hundar. Igår morse när jag gick upp ville jag bara gå ut o kissa o sen gå o lägga mig igen. Det serverades mat men det s...

Av Balder - 1 juni 2009 12:26

Hej Hej allihop det var längesedan! Min matte har jobbat alldeles för mycket nu så hon har inte orkat uppdatera bloggen...hon har inte ens orkat kommentera bloggkompisars bloggar...morr! Ja,ja, men nu ska jag berätta vad som hände i helgen. Vi var på...

Ovido - Quiz & Flashcards